Yatsek napisał:
Wiadomość od BasiaSzeligowska
31 Styczeń 2013, 23:55
usuń
archiwum
troszke grzeczniej
bycie milym dla drugiej osoby nie boli
zadalam pytanie , czytac na forum czytalam wiec bez spiny.
To jest forum i kazdy moze pytac i nie powinno sie tego negowac.
Pozdrawiam.

Yatsek napisał:
BasiaSzeligowska napisał:
ale moze ktos sie znajdzie co poswieci te pare sekund
kurde, caly czas ctrl C, ctrl V i jakies lajki co chwila.. caly czas myszka... ale dla Ciebie zrobie wyjatek i poswiece Ci pare sekund na klawiaturze:

lmgtfy.com/?q=jestem+leniem+i+nie+chce+m...informacji+o+norwegi

ogarnij sie dziewczyno!!

no ku**a.. przeciez grzecznie napisalem....slowa kluczowe w google i masz miliard odpowiedzi...

a Ty kokonku: kiedy my przyjechalismy to nie bylo informacji w internecie a teraz to nawet druki w urzedach masz w jezyku polskim i nawet "polska obsluge" wiec nie rob z siebie takiej ofermy bo teraz na prawde macie latwiej... ofiary losu z siebie wszyscy robicie....

no własnie nie było i człowiek dawał radę a teraz temat powielany setki razy i się szukać nie chce,bo po co i jeszcze jakieś nie uzasadnione pretensje,wymogi i szacunek...a jak nie to polak zły za granicą czuja się zbulwersowani odp a Wy sami nie macie szacunku do Nas skoro się grzecznie prosi o przejzenie forum,to zaraz jest atak na Nas a czasami i wyzwiska hallo przeciez to Wy Nas o cos prosicie a nie My Was...a ci wyżej to zamiast udzielic info dziewczynie to się popisali tym że się wcieli w temat jak majtki w dupe i nic wiecej...co chcieliscie pokazac dziewczynie,że Wy jestescie Ci dobrzy Polacy? a dziwne ze ja nie zastanowiło dlaczego jej nie odpisaliście na temat...ja widzę,że co raz więcej wygodnych ludzi przybywa...a zreszta ja nie prowadze biura informacujnego na temat ,pracy,płacy,mieszkania etc w Norge,aby w koło Macieju odp na te same pytania pare razy dziennie druga sprawa skoro się jest leniem do szukania info to jest się leniem w życiu i wygodnym człowiekiem i mam to gdzies co sobie ktos teraz mysli o mnie,jaka to ja zła osoba...wazne że moi bliscy nie narzekają na mnie a co sobie sądzi ktos z drugiej strony to mnie najmniej obchodzi